Vooruitdenken

Zoals het op dit moment gaat in Europa, is het maar de vraag in hoe verre we vooruit kunnen denken naar de zomervakantie, en wat er tegen die tijd aan mogelijkheden zijn. Daarom kunnen we maar beter een aantal verschillende opties in de komende tijd gaan uitwerken, en dan op het laatst mogelijke tijdstip de knoop doorhakken.

Hopelijk kunnen we nog gebruik maken van de nieuwe ACSI Gidsen 2021

Eerst dus de komende week de camper uit de stalling halen en inplannen voor een APK en een beurt bij de garage. Dan kijken of er nog kleine klusjes moeten gebeuren voordat we er in het eerste weekeinde van April er mee gaan “proefkamperen”. Dan weten we weer precies wat we moeten aanpakken en wat er nog mist aan inboedel, of wat we juist weer kunnen uitladen.

De camper komt dit jaar wel eerder uit de stalling dan dat we vorig jaar hadden. Toen begonnen we met de eerste “lockdown”, dus was er ook geen enkele reden om te verwachten dat het seizoen zou beginnen.