Onofficieel Egmondcombi 2022

Door de lockdown zijn allerlei evenementen geannuleerd. Daarmee natuurlijk ook het “Egmond Weekeinde”, waar je op zaterdag de Egmond-Pier-Egmond strandrace doet, en op zondag de Egmond Halve Marathon. Samen is er dan het Egmond Combiklassement. Inmiddels doe ik al 16 jaar mee.

Strand op- en afgangen blijven “tricky”.

Sinds ik meedoe is dit de 3e keer dat het is geannuleerd. 1x vanwege winterweer, en nu 2x vanwege de Corona Pandemie. Ook deze keer heb ik uiteindelijk de combi wel op eigen initiatief gedaan. Dit jaar de “strandrace” gezellig met 2 vrienden, en afgelopen maandag de halve van Egmond heerlijk solo op een bijna verlaten strand- en duinparcours. Beide dagen relaxed langzaam, totaal geen wedstrijd.

Altijd even “de pier aantikken”. Normaal gewoon in één keer door, maar nu even een kleine stop voor wat foto’s.

“Start” vanaf een lege boulevard in Egmond om het parcours van de Egmond Halve Marathon te lopen. Heerlijk solo met mooie vergezichten op het strand en in de duinen.