Update voor FreeOntour

Sinds dat we een eigen camper hebben, gaan we eigenlijk daar altijd mee op vakantie en weg met weekeinden of uitjes. Daarvoor hebben we regelmatig een camper of RV gehuurd in andere landen. Een reis door het zuidwesten van de Verenigde Staten zat daar ook tussen.

Die moeten we met onze kinderen als ze wat ouder zijn weer eens herhalen natuurlijk, maar deze van 2012 was een erg mooie. Daar is ook een verslag van op “FreeOntour”, een camper-reiswebsite. Deze ben ik recentelijk weer eens aan het bijwerken met foto’s en tips. Hier kun je die eens bekijken, misschien doe je wat ideeen op voor je eigen rondreis door Amerika.

FreeOnTour: Southwest USA 2012

Er zijn vooral een hoop foto’s toegevoegd van die betreffende reis. Deze heb ik via de Photos App van Apple ook bij een hoop in kleur kunnen bijstellen. Het was nog de tijd van de pocket-camera’s, en één ervan heeft een lichte rood-zweem gehad met het maken van de foto’s. Waarschijnlijk een vreemd filter ingesteld.

Richting Monument Valley

Geef een reactie