Solo rondje “Westfriese Omringdijk”

Vandaag vroeg vertrokken op de wielrenner. Het doel is eigenlijk om een recente positieve Coronatest te evalueren hoe de impact is geweest op de huidige conditie. Wellicht dus ergens onderweg onverrichter zake omkeren. Dat was gelukkig niet nodig.

Even een korte stop bij Kasteel Radboud in Medemblik

De krachtige en koude noordenwind maakte de ronde wel een redelijke uitdaging. Er valt niet veel te fietsen in een windschaduw, als je bovenop een dijk in het open polderlandschap aan het trappen bent. Wel was het gelukkig droog, dat scheelt een hoop ellende met koude handen en voeten. Dus de schouders eronder en doorgaan was het motto vandaag.

Een Spaanse toerist was blij om een Orbea fiets te zien, dus ik kwam er niet onderuit om een foto te laten nemen van mij met kasteel Radboud op de achtergrond.

Geef een reactie