Planning Zomervakantie 2020

De boeken van de ACSI zijn weer binnen, dus kunnen we deze winter gelijk weer onze zomerplannen proberen uit te werken. Ja, we gaan natuurlijk met de camper op pad. Het is meer het bedenken van de opties.

Meestal werken we een drietal opties uit, een beetje in verschillende windrichtingen van Europa, zodat de de beste “weer-optie” kunnen kiezen tegen de tijd dat we gaan vertrekken. Dat is natuurlijk in een hoogseizoen best lastig, gezien de drukte op de campings.

Kaart wordt geladen, even geduld a.u.b....

Corona: Die hebben we niet zien aankomen!

Update: Helaas is door de Corona-situatie alles op losse schroeven komen te staan. Hopelijk duurt het allemaal niet al te lang en kunnen we weer verder plannen op een campervakantie. Tot die tijd blijft het vooral in de tuin kamperen.

Geef een reactie